Image Alt

Informatieavond

Vanwege de landelijke maatregelen betreffende het coronavirus is de afsluitende informatieavond op 31 maart aanstaande, waarin de presentatie van de concept spelregelkaart gepland stond, komen te vervallen.

Desondanks wil de Congregatie belangstellenden en inwoners van Voorschoten in de gelegenheid stellen om te reageren op de concept spelregelkaart. Deze spelregelkaart is samen met de plangroep (60 deelnemers) tot stand gekomen. Wij werken op dit moment aan een digitale presentatie van het proces en de concept spelregelkaart. U wordt in de gelegenheid gesteld te reageren op de inhoud van de presentatie. Als u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief of lid bent van de plangroep, dan ontvangt u van ons een e-mail zodra de online presentatie van de concept spelregelkaart gereed is. Als u niet op de lijst staat en graag wilt reageren dan kunt u dat per e-mail melden aan info@huizebijdorp.nl. U ontvangt dan ook de mail met een link waar u de presentatie kunt downloaden en wanneer uw reactie uiterlijk bij ons binnen moet zijn. Uw reactie kunt u kwijt op het reactieformulier op deze pagina. Met deze reacties wordt de definitieve spelregelkaart opgesteld. Alle reacties worden verwerkt tot een verslag. Zodra het verslag klaar is, kunt u dat op deze website downloaden.

Hier kunt u uw reactie kwijt op de concept spelregelkaart van Huize Bijdorp. Vanaf 31 maart is de presentatie beschikbaar. U kunt tot en met 5 april uw reactie sturen door middel van onderstaand formulier. 


Verslag

Het verslag kunt u hier vanaf 14 april downloaden.