Huize Bijdorp

Uitnodiging: Maak op 2 en/of 5 juni kennis met de nieuwe buitenplaats Huize Bijdorp

Uitnodiging: Maak op 2 en/of 5 juni kennis met de nieuwe buitenplaats Huize Bijdorp

Een bijzondere plek in Voorschoten waar onderlinge verbinding op een natuurlijke manier ontstaat. Om te wonen, te leven, te leren en gewoonweg te zijn: Huize Bijdorp. Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om een blik te werpen op de toekomst van de buitenplaats. Op 2 juni kan dat online en op 5 juni op de locatie zelf.

Woensdag 2 juni 2021: Online meeting
Diverse onderzoeken en intensief overleg met de gemeente en provincie heeft inmiddels geleid tot een zogenaamd visiedocument. Dit document is geen ontwerp maar geeft de richting aan voor de ontwikkeling van Huize Bijdorp. Graag wil Huize Bijdorp ook nu de reacties van belanghebbenden en belangstellenden ophalen voordat we de formele procedure van het bestemmingsplan ingaan.

Van 20.00-21.30 uur vindt hierover een online bijeenkomst plaats. Het programma bestaat uit beelden van de locatie, uitleg van de visie op huize Bijdorp en voldoende ruimte voor uw vragen.
Aanmelden kan via deze link. U ontvangt een bevestiging via mail.

Zaterdag 5 juni 2021: Rondleiding op locatie
Stap letterlijk door de poort van de nieuwe buitenplaats. Om 10.00 – 11.30 – 13.30 of 15.00 uur kunt u aansluiten bij een rondwandeling. Er is ruimte voor maximaal 100 mensen. Wees er snel bij!

Via deze link kunt u zich aanmelden (alle rondleidingen zijn volgeboekt U kunt zich alleen nog aanmelden voor de wachtlijst via dezelfde link en registratieknop). U ontvangt een bevestiging en ticket(s) via mail.

Graag tot dan!