Image Alt

Veel gestelde vragen

Ik ben lid van een belangenorganisatie. Mag ik de Toekomstkamer bijwonen?
Iedereen is van harte welkom op de Toekomstkamer.

Ik heb ooit op het pensionaat gezeten. Mag ik de Toekomstkamer bijwonen?
Iedereen is van harte welkom op de Toekomstkamer en we horen graag uw verhaal. Wie weet kan het een plek krijgen in de tijdlijn. 

Ik kan niet alle avonden naar de bijeenkomsten van de plangroep. Kan ik dan toch nog meedoen?
Het is eigenlijk lastig om niet aan alle bijeenkomsten mee te doen. Er is geen tijd om mensen die er niet bij zijn geweest bij te praten. We willen zo effectief mogelijk omgaan met ieders tijd en doorwerken waar de plangroep de laatste keer is gebleven. Het heeft dus niet de voorkeur.

Ik woon in de directe omgeving van Huize Bijdorp en ik maak me zorgen dat het erg druk gaat worden met nieuwe ontwikkelingen. Waar kan ik met mijn zorgen terecht?
Stel ons vooral zo vroeg mogelijk op de hoogte van uw zorgen want dan kunnen we die/deze meenemen in het proces. Dus kom vooral naar de Toekomstkamer en maak uw zorgen kenbaar bij iemand van de organisatie.

Ik woon in de omgeving maar zou op termijn graag in Voorschoten willen komen wonen. Kan ik aan de plangroep deelnemen?
Ja, u bent van harte welkom.

Ik heb een initiatief dat wellicht goed bij Huize Bijdorp past. Moet ik dat melden op de Toekomstkamer of moet dat in de plangroep?
Meld u gerust al uw ideeën of initiatieven al op Toekomstkamer. Dan hebben we de mogelijkheid het mee te nemen ook als u niet deel uitmaakt van de plangroep. Ook ideeën voor tijdelijk gebruik zijn welkom.

Wanneer kan ik mij inschrijven voor een woning?
Daar is het nu nog veel te vroeg voor; zover zijn we nog niet.